Bierabonnement | De unieke bierbeleving | Biervaneigenbodem

Bierabonnement: De unieke Bierbeleving!

Word nu lid van ons unieke bierabonnement. Wij brengen iedere maand een andere brouwerij bij jou in huis, inclusief een volledige beleving rondom de brouwerij en de speciaalbieren door ons en de brouwer.

 

Hoe werkt het?

Iedere maand staat een andere brouwerij centraal die zorgt voor een uniek en compleet bierpakket met diverse speciaalbieren. Aan het begin van iedere maand onthullen wij de brouwerij en laten we jou voor het eerst kennis maken met de kleinschalige ambachtelijke brouwerij, en de brouwer natuurlijk! Twee weken later ontvang je het bierpakket en krijg je toegang tot alle exclusieve content die wij in samenwerking met deze brouwerij hebben gemaakt. Zo krijg je een digitale tour door de brouwerij, leer je over de geschiedenis van de brouwerij en wordt ruime informatie en uitleg over de bieren gegeven door de brouwer zelf. Hierbovenop wordt je uitgenodigd om eens langs de komen in de brouwerij met een voucher voor een gratis biertje. Wil je meer spullen ontvangen van de brouwerij? Bestel dan leuke extra's zoals een bierglas, bierviltjes of een gedroogde worst.

De voordelen op een rij:

✔️ Een unieke bierervaring 'breng de beleving in huis'

✔️ Leer diverse Nederlandse brouwerijen kennen

✔️ Breidt jouw bierkennis uit met de video's en informatie van de brouwer

✔️ Goed voor het inchecken op Untappd

✔️ Korting op rondleidingen en proeverijen in de brouwerij

✔️ Profiteer van unieke aanbieden zoals korting op de adventkalender 2024

✔️ Diverse extra's optioneel zoals bierglazen en viltjes

Prijzen per maand (p.m.):

Soort abonnement Prijs per maand
Bierpakket 6 speciaalbieren p.m. Normaal 2̶9̶,̶9̶9̶ euro, NU 22,49 euro
Bierpakket 12 speciaalbieren p.m. Normaal 3̶9̶,̶9̶9̶ euro, NU 35,99 euro
Extra's (glazen, vilten etc.) Maandelijks mogelijk, per brouwerij verschillend

Startmaand abonnement: februari 2024

Brouwerijen per maand

Bierboekje van maand 1 bekijken

Bierboekje van maand 2 bekijken

Bierboekje van maand 3 bekijken

 

Dit aanmeldformulier is bedoeld voor betaling middels automatische incasso via iDeal, liever via Creditcard betalen? Klik dan hier

  🏠Contactgegevens

  🍺Aanvraag

  🔒Betaalgegevens
  Wat is een bierabonnement?

  Een bierabonnement is een (vaak maandelijks) abonnement waarbij de webshop jou maandelijks een bierpakket met een selectie aan speciaalbieren toestuurt. Een bierabonnement, ook vaak speciaalbier abonnement genoemd, kan eenvoudig worden afgesloten zoals bij diverse andere andere abonnementen. Je vult kiest welk abonnement je wilt hebben, je vult enkele gegevens in en accepteerd de betalingsverplichting. Dan zit jouw werk erop en kan je je voorbereiden op een maandelijkse verwennerij aan speciaalbieren. Wachten tot het moment van levering en dan is jouw bier abonnement van start gegaan!

  Welke bier abonnementen zijn er?

  In Nederland zijn diverse aanbieders van bierabonnementen. Neem bijvoorbeeld Beer in a Box, My Deer Beer of Hello Bier. Dit zijn webshops die maandelijks een selectie maken van diverse lokale bierbrouwerijen. Ook zijn er brouwerijen die bierabonnementen aanbieden zoals Uiltje, Allema en Hertog Jan. Deze brouwerijen maken iedere maand een selectie uit hun eigen assortiment en sturen deze naar al hun bier abonnees.

  Waarom het Biervaneigenbodem bierabonnement?

  Sinds kort voegen wij van Biervaneigenbodem ons bij het bovenstaande lijstje aan aanbieders van een bierabonnemnt in Nederland. Maar toch doen wij het net een tikje anders. Wij zorgen namelijk dat er maandelijks een andere lokale brouwerij uit een andere provincie bij jou in huis komt! Iedere maand selecteren bij in ons bierabonnement een andere lokale brouwerij. Deze brouwerij maakt een unieke selectie aan speciaalbieren en stuurt dit direct vanaf de brouwerij naar jou op. Vervolgens ontvang je een diversiteit aan contact van de brouwerij: de brouwer verteld over de geschiedenis, hij/zij helpt je met proeven en het ontdekken van smaken, je leest over de individuele bieren en je kunt alle bieren beoordelen. Hiernaast nodigt de brouwer je graag uit in zijn brouwerij voor een rondleiding of proeverij. Ook profiteer je van diverse acties en kortingen. Dit maakt van een normaal bierabonnement een unieke bierbeleving!

  bierabonnement de unieke bier beleving

  Is het bierabonnement ook zakelijk?

  Absoluut, je kan met jouw organisatie een abonnement nemen op ons bierabonnement. Hierbij ontvangt je naast alle gebruikelijke onderdelen van de bierbeleving een btw factuur voor de administratie en kan je (tegen betaling) upgraden voor een selectie voor het hele team! Een alternatief voor het bierabonnement is de Biervanigenbodem cadeauservice. Hierbij geef je ons maandelijks of per kwartaal de data door waar je cadeau's, borrels of relatiegeschenken wilt ontvangen en wij zorgen ervoor dat alles op de jusite datum geleverd wordt en dat het aan niets ontbreekt. Je ontvangt per maand of kwartaal een totaalfactuur zodat je alles in een keer kunt voldoen. 

  Bierabonnement bezorgen of ophalen

  We bieden je maandelijks de keuze uit het ophalen van het bierpakket in de betreffende brouwerij (aan te raden als je direct een rondleiding wilt doen) of het bezorgen van de bieren bij jouw thuis. Als je het pakket komt ophalen bieden we een korting van 6,95 euro op de abonnementskosten.