DAVO bieren - ontdek de brouwerij – Biervaneigenbodem

DAVO bieren - ontdek de brouwerij

Het verhaal van DAVO bieren

Wat begon in 2012 om vooral onszelf van bier te voorzien is nu uitgegroeid tot een team van zeventig bierliefhebbers, een brouwerij en vier proeflokalen. In 2016 openende we in Deventer ons eerste proeflokaal mét brouwerij, onze thuisbasis. Daarna kwam er een proeflokaal in Arnhem, Zwolle volgde daarop en ondertussen kan je ook in de groene kas op Landgoed Buitenpost in Twello genieten van een heerlijk glas bier. Of drie.

Bij DAVO houden we niet van moeilijk doen. Dat zie je ook terug in onze bieren. Het is geen doorsnee pils, maar er stroomt ook geen stoute IPA met groene peper, meloenschillen en geitenhoorns uit onze tap. Dat komt omdat meesterbrouwer Arnoud als broekie al de ‘three-pint-rule’ uit zijn mouw schudde. Volgens dit simpele principe moet je het bier na drie pints nog steeds lekker vinden. En dat werkt. We hebben ondertussen meerdere prijzen gewonnen met onze Weizenbock, Roadtrip, Darkness en de Bordo. 

DAVO bieren is een van de brouwerijen waarbij je bij Biervaneigenbodem kunt kiezen voor 'bierpakket ophalen in de brouwerij'. Dit bespaart verzendkosten en daarom geven wij € 7,50 aan verzendkosten korting op de bestelling na ophalen.

 

 Feiten en cijfers

Naam brouwerij DAVO bieren
Oprichtingsjaar 2012
Type brouwerij brouwerij
Stad Deventer
Provincie Overijssel

Producten van DAVO bieren

DAVO Box - DAVO bieren DAVO Box - DAVO bieren
Product bekijken
Mix Box (12 st.) - DAVO bieren Mix Box (12 st.) - DAVO bieren
Product bekijken

Heb je jouw ideale product bij DAVO bieren nog niet kunnen vinden?

Kijk dan eens tussen een van onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement