Biervaneigenbodem - Ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn Wouter (links) en Marnix (rechts), twee broers uit Vlaardingen. Al sinds onze eerste slok zijn wij echte bierliefhebbers. Wij waren zeer benieuwd naar speciaalbieren uit de omgeving en na een aantal ambachtelijke brouwerijen bezocht te hebben en lokale speciaalbieren geproefd te hebben ging er een wereld voor ons open. Bieren die met de hand gebrouwen worden vanuit pure passie in kleinschalige brouwerijen, en dat proef je!

Omdat wij deze beleving graag wilden delen bedachten wij "Biervaneigenbodem", om deze brouwerijen landelijk op de kaart te zetten. Zodat iedereen in Nederland deze prachtige speciaalbieren kan beleven. Bij onze samengestelde bierpakketten wordt uitgebreide informatie van alle speciaalbieren en de brouwerijen waar ze vandaan komen geleverd, want in onze bierpakketten zitten alleen maar bieren met een verhaal. "Bier is beleving!".

Biervaneigenbodem is ook nog eens een duurzaam concept omdat wij alle bieren uit eigen land halen en zo een hoop transport over de hele wereld besparen! Wat Biervaneigenbodem ook uniek maakt is dat wij onze bieren verpakken in een robuuste houten cadeau verpakking zodat het ook leuk is om aan iemand cadeau te geven of natuurlijk aan jezelf. Als cadeautje van ons zit er bij ieder bierpakket een GRATIS "Biervaneigenbodem" opener!


Zin gekregen in een heerlijk speciaalbiertje? Neem dan eens een kijkje bij een van onze bierpakketten met keuze uit honderden speciaalbieren

Bierpakket cadeau  Bierpakket samenstellen 

Bier proefpakket    Aanbieding speciaalbier