Fles bier met eigen etiket | Speciaalbier personaliseren | Biervaneigenbodem

Grote fles bier met eigen etiket

Wil je met jouw bedrijf een uniek en indrukwekkend relatiegeschenk of kerstcadeau bestellen? Dat doe je natuurlijk met een zelf ontworpen etiket, en als het niet helemaal zelf lukt helpen wij natuurlijk graag mee. Met ons ruime aanbod is er altijd een passende biersoort van een lokale brouwerij die bij jouw vraag past. In 4 eenvoudige stappen ontwerp jij jouw eigen etiken voor een bierfles met speciaalbier van eigen bodem. Bekijk hieronder hoe je een vrijblijvende offerte aanvraagt voor jouw bedrijf!

bier fles eigen etiket 75cl

Enkele ideeën ter inspiratie: een bedrijfslogo met tekst of bijvoorbeeld een kerstgroet namen het bedrijf

Proces van aanvraag tot levering

Hoe werkt het?

1. Aanvraag offerte (enkele minuten): via onderstaand formulier vul je in enkele minuten de informatie in die wij nodig hebben om een passend prijsvoorstel te doen. Bijvoorbeeld het aantal flessen, de biersoort en de gewenste levertijd.

2. Prijsvoorstel (dezelfde dag): na het ontvangen van jouw ingevulde offerte-formulier gaan we snel aan de slag om het geschikte bier te selecteren dat past bij jouw aanvraag. Doe je een aanvraag voor 17.00 uur dan komen we dezelfde dag nog met een passende en vrijblijvende offerte.

3. Ontwerp maken: als je akkoord hebt gegeven op ons prijsvoorstel is het tijd om een ontwerp te maken. Dit gaat volgens onderstaande vormeisen en kan door volgens eigen ontwerp of door ons ontwerp met jouw aangeleverde bestanden. We denken graag mee voor het beste resultaat.

Vormeisen:

  • Aanleveren in .jpg, .png, .psd, .pdf, .ai, of .tiff bestand
  • Netto-formaat: 100x150mm - liggend – 2mm afsnee
  • Allergieën zoals gluten (dat zijn bijvoorbeeld alle gerstemout en tarwemout soorten) moeten wettelijk met een afwijkend lettertype zichtbaar zijn (meestal vet afgedrukt)
  • Optioneel: alcoholpercentage, drinktemperatuur, biersoort of brouwerij.

4. Bestelling in productie: nadat het ontwerp definitief is gemaakt wordt de productie in gang gezet. De etiketten worden gedrukt en de brouwerij gaat aan de slag voor de grote flessen bier. Na het drukken worden de grote bierflessen geëtiketeerd. Daarna kunnen deze afgevuld worden. Afhankelijk van extra opties worden de flessen nog mooi ingepakt, wordt er een NFC chip toegevoegd met digitale toelichting van het bier of worden openers om de hals van de mooie flessen gehangen. 

5. Weggeven die bieren :) Dan is de tijd aangebroken om indruk te maken met die prachtig ontworpen en heerlijke Nederlandse bieren, PROOST!

 

⬇️Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend voorstel⬇️

Contactgegevens

AanvraagEen digitaal boekje via een QR code met informatie over brouwerij & bieren


Voorbeelden bierfles met eigen etiket

bier fles eigen etiket  voorbeeld bier fles eigen etiket  voorbeeld 2