Offerte bierpakket aanvragen - Biervaneigenbodem

Offerte bierpakket aanvragen

Vul onderstaande velden in om gemakkelijk en vrijblijvend een offerte voor een bierpakket of meerdere bierpakketten aan te vragen. Op zoek naar grote flessen/rondleiding/borrel/cadeauservice? Kijk eens tussen al onze zakelijke opties. Ook voor het aanvragen van uw kerstpakketten kunt u gebruik maken van dit formulier. Bekijk hier diverse mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en wij maken graag een mooi passend aanbod voor u op maat. Op maandag-vrijdag (09:00-17:00) ontvangt u de offerte op dezelfde dag.

Met het ruimste assortiment aan bierpakketten is er altijd een bierpakket dat bij uw wensen past

Proces van aanvraag tot levering

 

Hoe werkt het?

1. Aanvraag offerte (enkele minuten): via onderstaand formulier vult u in enkele minuten de informatie in die wij nodig hebben om een passend prijsvoorstel te doen. Bijvoorbeeld het aantal pakketten, budget, leveringswensen en eventuele borrelhapjes.

2. Prijsvoorstel (dezelfde dag): na het ontvangen van uw ingevulde offerte-formulier gaan we snel aan de slag om het geschikte bierpakket samen te stellen dat past bij uw wensen. Doet u een aanvraag voor 17.00 uur dan komen we dezelfde dag nog met een passende en vrijblijvende offerte.

3. Bestelling in de maak: gaat u akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij vol enthousiasme aan de slag met uw bestelling. We zorgen dat de bieren stevig zijn verpakt, eventueel met bijpassende (kerst)tape, en dat de deze kant en klaar is om op tijd geleverd te worden. Als u eerst nog een aanpassing wilt maken dan passen we offerte uiteraard graag voor u aan. 

4. Levering (update van te voren): Aan de hand van uw gekozen leveringswijze (op een locatie of naar meerdere adressen) en locatie kiezen wij de meest voordelige manier om uw bierpakketten te bezorgen. Dit doen we zelf, met DHL pakketzending of via een palletlevering. We laten van te voren aan u weten op welke manier we de pakketten gaan leveren zodat u weet wat u kunt verwachten. 

5. Geniet van de bestelling: en dan rest er nog maar een ding, geniet van uw bestelling met heerlijke streekbieren van eigen bodem, PROOST!

 

⬇️Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend voorstel⬇️

Contactgegevens

Aanvraag

Een mix van verschillende bieren in een houten krat of geschenkdoos
Een proeverij van verschillende bieren in een doos met vakverdeling
Een van onze vooraf samengestelde proefpakketten of cadeaupakketten

Een eigen ontwerp geschenkdoos of houten kist met eigen logo Een standaard Biervaneigenbodem geschenkdoos of kist
Voorbeelden zakelijke bierpakketten

zakelijk bierpakket voorbeeld zakelijk bierpakket voorbeeld 2 proefpakket zakelijk
grote zakelijke bestelling proefpakket zakelijk
wijnpakketten kerst rumpakketten kerst