Brouwerij De Toekomst - ontdek de brouwerij

Het verhaal van Brouwerij De Toekomst

Brouwerij de Toekomst is een kleinschalige brouwerij die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit van onze producten. Met Martijn's achtergrond als chemisch technoloog wordt alles nauwkeurig gemeten en is er veel aandacht voor automatisering. Met volle passie en enthousiasme zijn we de brouwwereld ingesprongen.

In het mooie Fijnaart brouwen we batches van 500 tot 1.000 liter in onze eigen brouwerij. Dit stelt ons in staat om onze recepten te optimaliseren en nieuwe bieren te creëren. Naast ons eigen merk 'De Toekomst', produceren we ook bieren voor andere brouwerijen en bedrijven. We stellen graag onze deuren open voor nieuwe samenwerkingen en zijn trots op elk bier dat onze deuren verlaat.

Onze bieren zijn voornamelijk toegankelijk met een Belgisch karakter. Echter, de afgelopen jaren zijn we steeds meer aan het experimenteren met infused bieren en barrel aged bieren. Momenteel rijpt er maar liefst 4.000 liter bier in houten vaten. En niet te vergeten, onze infused bier Rascal Tripel is bekroond met de prestigieuze titel 'Lekkerste Bier van Brabant' in september 2023. Een prachtige bekroning op ons werk!

 

 

Feiten en cijfers

Naam brouwerij Brouwerij De Toekomst
Oprichtingsjaar 2018
Type brouwerij brouwerij
Stad Fijnaart
Provincie Noord-Brabant

Producten van Brouwerij De Toekomst

Brouwerij De Toekomst - Rascal Tripel (24x)
Brouwerij De Toekomst - Rascal Tripel (24x)
Product bekijken
Complete proeverij (11 bieren + glas) - Brouwerij De Toekomst
Complete proeverij (11 bieren + glas) - Brouwerij De Toekomst
Product bekijken

Heb je jouw ideale product bij Brouwerij De Toekomst nog niet kunnen vinden?

Kijk dan eens tussen een van onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement