Zakelijke bierpakketten met de Cadeauservice voor bierpakketten van Biervaneigenbodem

Het zoeken naar een origineel cadeau voor werknemers, relatiegeschenken of het organiseren van een borrel kan flink wat tijd en energie kosten. Met de cadeauservice voor zakelijke bierpakketten besparen we je bij Biervaneigenbodem deze moeite. Zo kan jij je focussen op andere dingen en zo zorgen wij er voor dat alle bierpakketten op tijd worden bezorgd. Maar hoe werkt dit precies? We leggen het voor je uit aan de hand van een eenvoudig stappenplan in deze blog. 

1. Offerteformulier invullen (+/- 3 minuten)

Voor wij aan de slag kunnen hebben we een aantal gegevens nodig. Op deze pagina vul je ons eenvoudige formulier in. Deze bestaat uit een aantal zakelijk contactgegevens (zoals bedrijfsnaam, contactpersoon en e-mail) en de aanvraag voor de cadeauservice voor bierpakketten. Dit bestaat uit de prijs per bierpakket, voorkeuren voor borrelhapjes, een indicatie van het aantal per jaar, voorkeuren voor de cadeaupakketten en de betaling. (maandelijkse of wekelijkse factuur) Het invullen van het formulier duurt ongeveer 3 minuten.

2. Voorstel cadeauservice (meestal dezelfde werkdag)

Aan de hand van het ingevulde formulier maken wij een passend en vrijblijvend voorstel voor de afgesproken prijs en voorkeuren. Het voorstel ontvang je (afhankelijk van het tijdstip) over het algemeen dezelfde werkdag. We leggen hierbij duidelijk uit welke speciaalbieren in het bierpakket zitten, welke borrelhapjes en welke andere toevoegingen. Indien gewenst kunnen we een ander voorstel maken voor relatiegeschenken dan voor cadeau's voor het personeel. Ook voor een borrel maken we een aangepast voorstel met een vast tarief.

3. Reactie/akkoord

Vervolgens ontvangen wij jouw reactie op ons voorstel. Dit kan een direct akkoord zijn of nog een aantal opmerkingen/vragen. We denken graag met je mee en maken indien nodig een aangepast voorstel. Bij een definitief akkoord kunnen we door naar stap 4.

4. Aanleveren jarigen/relatiegeschenken/borrels

Wij sturen een Excel bestand toe waarin jij de verschillende data en adessen invult waar de bierpakketten naartoe gestuurd moeten worden. (het is ook mogelijk om alle bierpakketten maandelijks te laten leveren op het factuuradres) Het aanleveren van deze adressen mag wekelijks, maandelijks of zelf jaarlijks. Wij zorgen vervolgens dat alle bierpakketten in de planning komen te staan.

5. Het werk voor jou zit erop

Dan zit er werk voor jou erop. Wij hebben alle informatie die we nodig hebben om jouw relaties, werknemers en borrel op tijd te verzorgen van de heerlijkste speciaalbieren van Nederlandse bodem. Zodra ieder bierpakket verzonden is ontvang je een e-mail met de track-and-trace code zodat je deze kunt volgen. Aan het eind van iedere afgesproken periode (dus wekelijks of maandelijks) ontvangt je een totaalfactuur van de verzonden relatiegeschenken, borrels en cadeau's. 

De voordelen van de Cadeauservice van Biervaneigenbodem

✔️Geen zorgen om het uitzoeken van cadeau's/relatiegeschenken

✔️Betaal wekelijks of maandelijks op factuurbasis

✔️Voordelig en snel bezorgd

✔️Lever simpel adressen en datums aan in Excel

✔️Ook zeer geschikt voor (online) borrels

✔️Een origineel persoonlijk cadeau van eigen bodem!

Op zoek naar een andere manier om zakelijke bierpakketten te bestellen? Kijk dan tussen alle mogelijkheden, van een enkel bierpakket tot bierpakketten voor alle relaties of personeel.

 

 

Beste verkochte bierpakketten

Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Dokkum
Product bekijken
Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Arnhem
Product bekijken
Koersprêt Giftset 6-Pack - Koersprêt Bier Koersprêt Giftset 6-Pack - Koersprêt Bier Grootebroek
Product bekijken
Klinker Bier Tas (8 bieren) - Brouwerij Klinker Klinker Bier Tas (8 bieren) - Brouwerij Klinker Maastricht
Product bekijken

Of ontdek onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd