Bierglazen offerte aanvragen

Vraag eenvoudig offerte aan voor (bedrukte) bierglazen. Kies uit een ruim assortiment aan bierglazen en bierpullen. Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag of heb u andere vragen? Wij helpen u met enthousiasme verder via 0615520413 of info@biervaneigenbodem.nl. 

bierglazen offerte

 

Proces van aanvraag tot levering

Hoe werkt het?

1. Aanvraag offerte (enkele minuten): via onderstaand formulier vult u in enkele minuten de informatie in die wij nodig hebben om een passend prijsvoorstel te doen. Bijvoorbeeld het aantal glazen, type bedrukking en de soort bierglazen.

2. Prijsvoorstel (dezelfde dag): na het ontvangen van uw ingevulde offerte-formulier gaan we snel aan de slag voor een scherp en passsend prijsvoorstel. Doet u een aanvraag voor 17.00 uur dan komen we dezelfde dag nog met een op maat offerte.

3. Drukproef (1-3 dagen): gaat u akkoord met ons voorstel? Dan maken we voor u een drukproef van het bierglas in orde. Dit kan een digitale drukproef zijn of een fysieke drukproef, afhankelijk van de wens en gewenste snelheid.

4. In productie: bij akkoord op de drukproef wordt de bestelling definitief in productie genomen.

5. Levering (in overleg): Aan de hand van uw wensen kiezen wij de meest voordelige manier om uw bierpakketten te bezorgen. Dit doen we zelf, met DHL pakketzending of via een palletlevering. We laten van te voren aan u weten op welke manier we de pakketten gaan leveren zodat u weet wat u kunt verwachten. Als alles in goede orde is afgeleverd ontvangt u de factuur.

 

⬇️Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend voorstel⬇️

Contactgegevens

Aanvraag