Bierpakket personaliseren met eigen ontwerp

Bierpakketten zijn er in alle soorten en maten. Van een klein cadeaupakket tot een proeverijpakket met 24 flessen. Pakketten met een mix van verschillende brouwerijen of een greep uit het assortiment van een brouwerij. Bij Biervaneigenbodem voegen we daar nu nog een categorie aan toe: gepersonaliseerde bierpakketten met het ontwerp van jouw bedrijf / organisatie. Lees verder en kom erachter hoe wij dit aanpakken en op welke manier je dit voor jou bedrijf / organisatie regelt, of vraag direct een vrijblijvend offerte aan.

Bierpakket personaliseren eigen etiket

Wat is een gepersonaliseerd bierpakket?

Een gepersonaliseerd bierpakket is een bierpakket waarvan de verpakking naar jouw eigen ontwerp wordt gedrukt. In tegenstelling tot niet-gepersonaliseerde bierpakketten maakt dit het mogelijk om een bierpakket te bestellen dat van A tot Z te personaliseren is: van de speciaalbieren tot de teksten/afbeeldingen op de verpakking van het bierpakket. De bedrukking kan bestaan uit een logo (op een houten kistje), foto/design (op een giftpack), label (grote fles) of promotie materiaal (in bierglazen of openers) in een kleur of zelfs in full color. Dit maakt het bierpakket uniek en voor het bedrijf / organisatie is het de ideale promotie voor relaties of werknemers. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar bij Biervaneigenbodem hebben we dit zeer eenvoudig en overzichtelijk voor je gemaakt. Je leest de stappen hieronder.

Vrijblijvende offerte aanvragen  

Hoe personaliseer je een bierpakket met eigen ontwerp?

 1. Keuze type personalisatie (enkele dagen): via ons eenvoudige offerteformulier doe je gemakkelijk en snel een aanvraag waarmee wij een passend prijsvoorstel kunnen doen. Dit voorstel bestaat onder andere uit het type bierpakket (kartonnen verpakking, grote flessn, houten bewaarkist etc.), de bieren (samenstelling naar wensen), extra's (bieropener/bierglas etc.), hapjes, bierboekje. Uiteraard passen we het voorstel aan naar jouw wensen en als je akkoord bent met dit voorstel gaan we door met stap 2.
 2. Ontwerpen bierpakket (enkele dagen): na akkoord op de offerte is het tijd om het ontwerp voor jouw unieke bierpakket te gaan maken. Wij sturen een kaal ontwerp toe en dan zijn er twee opties. Optie 1 is dat je zelf een ontwerp aanlevert waarbij wij controleren of het aan de drukvereisten voldoet. Optie 2 is dat wij een ontwerp maken in samenwerking met jou waarbij het direct aan de drukvereisten voldoet. In bedeide gevallen levert het een ontwerp op zoals hieronder waarbij het bierpakket klaar is om gedrukt of bedrukt te worden.bierpakket persoonlijk maken
 3. Productie bierpakket (1-2 weken): het bierpakket en eventule extra's (bedrukt glas of opener) gaan in productie bij de drukker, dit duurt gewoonlijk 1-2 weken. Hierna arriveren de onderdelen van jouw persoonlijke bierpakket bij Biervaneigenbodem. Vervolgens gaan wij het bierpakket inpakken om deze klaar te maken voor de levering.
 4. Bezorging (gekozen datum): De dag voor levering op de gekozen datum stellen we je op de hoogte van het tijdslot en de wijze van levering de volgende dag. Als alles in goede orde is ontvangen sturen we vervolgens de factuur.

eindresultaat persoonlijk bierpakket

Wat zijn voorbeelden van gepersonaliseerde bierpakketten?

 • Giftpack met eigen ontwerp
 • Bier kist met eigen logo
 • Bier proefdoos met eigen bedrukking
 • Grote fles (75cl) met eigen etiket
 • Bierglas met eigen logo
 • Opener met eigen logo
 • Bierboekje met eigen boodschap en eigen logo
bierpakket eigen ontwerp voorbeeld bierpakket eigen ontwerp

Alternatieven voor een bierpakket met eigen ontwerp


Veelgestelde vragen


Een gepersonaliseerd bierpakket is een bierpakket waarvan de verpakking naar jouw eigen ontwerp wordt gedrukt. In tegenstelling tot niet-gepersonaliseerde bierpakketten maakt dit het mogelijk om een bierpakket te bestellen dat van A tot Z te personaliseren is: van de speciaalbieren tot de teksten/afbeeldingen op de verpakking van het bierpakket.

Dat kan heel ingewikkeld maar bij Biervaneigenbodem hebben we dat gemakkelijk en snel gemaakt. De eerst stap is het aanvragen van een vrijblijvende offerte via ons offerte formulier. Bij akkoord gaan we vervolgens samen of jij zelf verder met het maken van het ontwerp. Als deze definitief is gaat het pakket in productie en wordt het binnen enkele weken geleverd.

Dat is afhankelijk van de keuze voor het type bierpakket. Een grote bierfles van 75cl met een eigen etiket kan in 2 weken geleverd worden. Een houten kist met logo kan ook in 2 weken geleverd worden. Een giftpack met een volledig eigen ontwerp duurt doorgaans 3-4 weken. Extra's zoals een bieropenr, bierglas of bierboekje met eigen etiket duurt 1-2 weken.

Bij Biervaneigenbodem bij de volgende personalisaties mogelijk: Giftpack met eigen ontwerp, Bier kist met eigen logo, Bier proefdoos met eigen bedrukking, Grote fles (75cl) met eigen etiket. Bierglas met eigen logo, Opener met eigen logo, Bierboekje met eigen boodschap en eigen logo.


Beste verkochte bierpakketten

Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Dokkum ‚ā¨21,50 EUR
Product bekijken
Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Arnhem ‚ā¨29,50 EUR
Product bekijken
Wentersch Box 11 bieren + glas - Bierbrouwerij Wentersch Wentersch Box 11 bieren + glas - Bierbrouwerij Wentersch Winterswijk ‚ā¨42,02 EUR
Product bekijken
Sixpack Giftpack - 100 Watt Brewery Sixpack Giftpack - 100 Watt Brewery Eindhoven ‚ā¨27,29 EUR
Product bekijken

Of ontdek onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd