Rondleiding Nederlandse Bierbrouwerij - Biervaneigenbodem

Rondleiding brouwerij Groep

Bent u op zoek naar een rondleiding in een speciaalbier-brouwerij in ergens in de buurt, maar heeft u geen idee welke brouwerij geschikt is voor uw gezelschap? Wij denken graag met u mee en wij kiezen de ideale brouwerij uit voor uw rondleiding (inclusief proeverij na afloop). Vul onderstaand formulier binnen enkele minuten in en ontvang zo snel mogelijk een voorstel van ons.

rondleiding nederlandse brouwerij groep

De ideale ervaring met speciaalbier is het bezoeken van een brouwerij!

Hoe werkt het?

1. Aanvraag rondleiding (enkele minuten): via onderstaand formulier vult u in enkele minuten de informatie in die wij nodig hebben om een passend prijsvoorstel te doen. Bijvoorbeeld het aantal pakketten, budget, leveringswensen en eventuele borrelhapjes.

2. Prijsvoorstel (dezelfde dag): na het ontvangen van uw ingevulde offerte-formulier gaan we snel aan de slag om de geschikte bierbrouwerij te kiezen die past bij uw wensen. Doet u een aanvraag voor 17.00 uur dan komen we dezelfde dag nog met een passende en vrijblijvende offerte.

3. Bevestiging afspraak: gaat u akkoord met ons voorstel? Dan geven we dit door aan de brouwerij en dan ontvangt u een bevestiging als uw reservering definitief is. Vervolgens kunt u de betaling via ons of via de brouwerij verrichten.

4. De rondleiding en proeverij: Op de dag van de rondleiding wordt u met open armen ontvangen door de enthousiaste brouwer. Hij of zij neemt u (en de groep) mee door de brouwerij en vertelt de prachtige verhalen achter de bieren en het ontstaan van de brouwerij. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van enkele speciaalbieren.

 

⬇️Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend voorstel⬇️

Contactgegevens

Aanvraag rondleiding brouwerij