🎄Kerstpakketten bij Biervaneigenbodem🎄

Wilt u dit jaar extra punten scoren bij uw medewerkers met een origineel kerstpakket?

Biervaneigenbodem stelt luxe bier- en delicatessenpakketten samen, die zeer geschikt zijn als relatiegeschenk of als kerstpakket. De pakketten bevatten een proeverij van diverse soorten lokaal gebrouwen speciaalbier met daarbij een uitgebreide toelichting van het bier en de brouwerij in een boekje. Hierbij kunnen wij diverse bijpassende borreltoevoegingen leveren of we maken uw kerstpakket compleet met lokale delicatessen uit uw regio. Zijn er wijndrinkers of alcoholvrije drinkers binnen personeel/relaties? Geen probleem! We werken nauw samen met een wijnspeciaalzaak en we kunnen zelf alcoholvrije/glutenvrije bierpakketten of cocktailpakketten maken.

 

Offerte aanvragen   Proces van aanvraag tot levering

 

Direct persoonlijk geholpen worden? Neem contact met ons op via info@biervaneigenbodem.nl, 0615520413 (Bellen of Whatsapp) of via de handige chatfunctie op onze webshop en wij denken graag met u mee! We voorzien u met plezier van een vrijblijvende offerte op maat. Zie hieronder een greep uit ons assortiment. 

 

bier kerstpakket

Enkele mogelijkheden ter inspiratie

  • Speciaalbieren uit een gewenste regio (Een Achterhoeks, Rotterdams, Fries of Limburgs bierpakket).
  • Bedrukte bierglazen of openers met uw bedrijfslogo.
  • Keuze uit diverse borrelhapjes (gedroogde worst, Rotterdamsche Oude kaas, notenmix etc.)
  • Cadeauverpakkingen in diverse soorten en maten (kisten, draagkarton, proefdozen)
  • Persoonlijk kaartje
  • Uitgebreide toelichtingen van de bieren en brouwerijen (op papier of digitaal)
  • Wijnpakket compleet van Wijnhuis Oranje of Rumpakket compleet van Dutch Head

Wijnpakketten / rumpakketten

Maar niet iedereen houdt van bier. Daarom werken wij voor onze kerstpakketten/relatiegeschenken nauw samen met een Schiedamse wijnhandel 'Wijnhuis Oranje' (o.a. bekend van Wijn.com) en bekroond Nederlandse Rummerk 'Dutch Head'. Hiermee maken we het mogelijk om een combinatie van bier- en wijnpakketten en/of rumpakketten aan te bieden. Drinkt een deel van de ontvangers van de pakketten liever wijn of rum? Dan is dat dus geen enkel probleem. Hiernaast zijn sappakketten of cocktailpakketten ook mogelijk.

kerstpakketten wijn

rumpakket

De levering

Voor de levering zullen we van tevoren duidelijke afspraken maken wat betreft de bezorgdatum en hoe dit afgeleverd moet worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alle kerstpakketten/relatiegeschenken af te laten leveren bij uw bedrijfslocatie of direct naar de ontvangers thuis. Met onze expertise kijken we naar het aantal pakketten, het aantal afleverlocaties en de gewenste leverdag. Op basis daarvan kiezen we om pakketzendingen te doen, een palletzending te doen of om de pakketten persoonlijk te komen brengen met onze bus. Door deze combinatie van aflevermethoden is het voor ons mogelijk om snel en op specifieke momenten door heel Nederland (en indien gewenst daarbuiten) te leveren.

grote hoeveelheid bierpakketten

Het gemak van zakelijk bestellen bij Biervaneigenbodem

 Ruim aanbod aan Nederlandse bierpakketten met borreltoevoegingen

 Persoonlijke service, we denken graag met u mee 

 Altijd een bierpakket passend bij uw wensen

 Snelle en veilige verzending in ieder formaat 

 Ontvang een factuur na levering

 Scherp geprijsd

 

We gaan graag voor u aan de slag 🍺🎁