Grootste aanbod bierpakketten!

Biervaneigenbodem heeft het grootste aanbod op het gebied van bierpakketten! Ruim 100 soorten pakketten. En als dat nog niet genoeg is kun je ook je eigen bierpakket samenstellen uit honderden soorten lokaal Nederlands bier. Wij bieden samengestelde bierpakketten aan met een mix van verschillende brouwerijen en brouwerijpakketten met bieren van één brouwerij. Maak hier je keuze:

 

Samengestelde bierpakketten (ruim 20 soorten)

Diverse bierpakketten die door het team van Biervaneigenbodem zijn samengesteld met lokale speciaalbieren van brouwerijen uit alle hoeken van Nederland. Kies voor een 'speciaalbier pakket' als je zelf een bierproeverij organiseert of als je iemand een ontdekkingstocht door heel Nederland wilt geven. Deze bierpakketten worden in een doos geleverd met bierboekje en bieropener. Kies voor een 'bierpakket cadeau' als je op zoek bent naar een origineel bierpakket als verrassing. Dit bierpakket wordt geleverd in een houten bewaarkist in het formaat 6 of 12 speciaalbieren met een feestelijk krullint. Ook hier wordt een bierboekje en bieropener meegeleverd.

Bij deze bierpakketten voeg je gratis een persoonlijk bericht toe, kies je een bezorgdatum (of zo snel mogelijk) en heb je keuze uit diverse bezorgmethoden.

bierpakket cadeau

Bierpakket cadeau

speciaalbier pakket

Speciaalbier pakket

 

Brouwerijpakketten / voordeelboxen (ruim 150 soorten)

Diverse bierpakketten die door de brouwers zelf worden samengesteld. Zij selecteren hun beste bieren in een ultieme proeverij van de brouwerij met verschillende soorten speciaalbier. De bierpakketten wisselen mee met het seizoen en met nieuwe bieren van de brouwerijen. Er is keuze uit bierpakketten van diverse microbrouwerijen uit heel Nederland. Uit welke provincie bestel jij vandaag een brouwerijpakket? Of wie gun jij een unieke bier ervaring van een specifieke brouwerij? Met de ruime keuze is er voor ieder wat wils: van een cadeauverpakking met 4 bieren en een glas tot een complete vrijmibox met 16 soorten speciaalbier!

bierpakket

 

Brouwerij bierpakket bestellen

aanbieding speciaalbier

Aanbiedingen op speciaalbier 

 

Of bekijk alle bier cadeau's.

Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Dat is wel erg veel keuze, dat is fijn, maar we kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. We helpen je graag persoonlijk verder, dan komen we samen tot het ideale bierpakket! Neem gerust contact op via bellen/Whatsapp op ons mobiele nummer 0615520413 of stuur een mail naar info@biervaneigenbodem.nl. We helpen je graag verder! Of kijk tussen ons gemakkelijke stappenplan om snel een bierpakket te vinden dat bij jou of bij de ontvanger van het bierpakket past.