Bierbrouwerij Oijen - Ontdek de Brouwerij - Biervaneigenbodem

Bierbrouwerij Oijen - Ontdek de Brouwerij

Het verhaal van Oijen

Bierbrouwerij Oijen uit Oijen in de provincie Noord-Brabant is niet alleen een brouwerij maar een landelijke locatie met stokerij, restaurant, terras en prachtig uitzicht over de polders van Oijen en de Maas. Je kunt er perfect terecht voor een heerlijke speciaalbiertje met daarbij een bijpassend hapje uit de Boergondische keuken. Tip van Biervaneigenbodem: neem hierna gerust een kijkje in de stokerij en brouwerij onder leiding van Jop Roeland. Want wat is er nu leuker dan een rondleiding in de brouwerij? Kijk hieronder voor het aanbod aan bierpakketten en een voucher voor een rondleiding met bierproeverij!

In de brouwerij, van oudsher industriële brouwruimte, wordt nog volgens oud recept gebrouwen met verrassende ingrediënten zonder toevoeging van kleur of smaakstoffen. In de stokerij kun je onder andere jenever, eau-de-vie en diverse likeuren komen proeven. 

  

Feiten en cijfers

Naam brouwerij Oijen
Oprichtingsjaar 2002
Type brouwerij brouwerij
Stad Oijen
Provincie Noord-Brabant

Producten van Oijen

Biercarroussel 6 bieren - Brouwerij Oijen Biercarroussel 6 bieren - Brouwerij Oijen
Product bekijken
Bierproeverij + bittergarnituur voucher p.p. - Bierbrouwerij Oijen Bierproeverij + bittergarnituur voucher p.p. - Bierbrouwerij Oijen
Product bekijken

Heb je jouw ideale product bij Oijen nog niet kunnen vinden?

Kijk dan eens tussen een van onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement