Speciaalbier voor speciale gelegenheden

Bij speciale gelegenheden horen extra speciale speciaalbieren. Zoals bij een diner, verjaardag, promotie, geboorte, trouwdag, het behalen van een diploma of andere doelstellingen of bijvoorbeeld bij een feestdag. Op vreugdige momenten smaakt een lekker speciaalbiertje extra goed. Wij geven je graag wat tips om van die speciale gelegenheid een hele speciale gelegenheid te maken!

Verjaardagsbier

Is er iemand jarig? Dan valt er wat te vieren! Laat de jarige lekker genieten van een bierpakket gevuld met lekkere bijpassende speciaalbieren met bijpasende namen en labels. Zo kan de jarige genieten van diverse speciaalbieren die hij/zij nog nooit geproef heeft. Misschien nog leuker: geef hem/haar een mooie 75cl fles verjaardagsbier van Brouwerij Hert Bier cadeau! "Lang zal die leven!" staat er op de fles, met op de achterkant "op wie proosten we vandaag?" Een zeer toepasselijk verjaardagscadeau voor een echte bierliefhebber en voor de beginnende speciaalbierdrinker. Een leuk cadeau voor hem of haar op een verjaardag dus, en je maakt dit verjaardagsbier compleet met onze borrelhapjes. Voeg een kaasje, kaasbollen, een notenmix of een gedroogde bierworst toe. Geef je bier als verjaardagscadeau? Geef dan bier van Nederlandse bodem. En vergeet vooral geen gratis persoonlijk bericht toe te voegen voor de jarige.

Geboortebier

Een geboorte betekent natuurlijk groot feest! Nieuw leven op aarde en misschien wel een nieuwe bierliefhebber (maar dat zal je natuurlijk over 18 jaar pas achter komen). Op zoek naar een origineel kraamcadeau voor hem of haar? Brouwerij Eiber uit Den Haag brouwt geboortebier genaamd "kleintje Eiber", afgevuld in grote 75cl flessen met kurk. Dit is natuurlijk wel een heel toepasselijke bierfles om een geboorte mee te vieren en daarmee het ideale kraamcadeau! Een ideaal geboorte cadeau (voor de ouders). Het speciaalbier wat er in zit is een brut IPA, ofwel een champagnebier. Want bij een feestje is champagne natuurlijk ook zeer toepasselijk. Maar wat nog veel lekkerder is, is champagne bier! Een hele lekkere feestelijke combinatie als je het mij vraagt. Dit bier is door brouwer Jasper gebrouwen om de geboorte van zijn eigen dochter te vieren! Een andere brouwerij die om deze reden ook een geboortebier gebrouwen heeft is "De Koperen Kat", met het blond bier genaamd: Blonde Anouk.

Bier voor feestelijke gelegenheid (om te proosten!)

Deze bieren zijn er voor iedere gelegenheid waar je flink met elkaar wilt proosten: champagnebier! Heb je een promotie, diploma, nieuwe auto of een andere feestelijke gelegenheid waar je wilt proosten? Bekijk dan eens deze champagnebieren. Champagnebieren (of eigelijk brut bieren) zijn net als champagne droog met een flinke bruis maar dan met de smaak van bier, het beste van twee werelden dus. Eigelijk zijn ze nog een stuk lekkerder dan champagne, dus weg met de 'normale' champagne en verras iemand bij een feestlijke gelegenheid met een heerlijk champagnebier! 

Afscheid of bedankje bierpakket

Dan is er nog een bierpakket dat ideaal is voor iedereen die ergens afscheid neemt of als bedankje voor iemand die je heeft geholpen. Het grappige namen bierpakket! Omdat een afscheid of bedankje al zo serieus is, een geintje moet kunnen vinden wij :) Welk biertje past bij de ontvanger van het grappige namen bierpakket: De blije baviaan? Ladderszat? Zwaanzinnig? Poeslief? Haantje de voorste? Of misschien wel eigen weizen? Met die bierpakket zorg je er in ieder geval voor dat hij/zij je niet snel vergeet of dat hij/zij je zo weer helpt als je hulp nodig hebt. Stel jij liever zelf een bierpakket met grapige namen samen? Bij zelf bierpakket samenstellen kies je uit meer dan 200 speciaalbieren zoals 'Blije Bakkes', 'Glasjanus', 'Zwaar leven', 'Kater' en nog veel meer. Ook kan je kiezen uit onze andere pakketten zoals bier cadeau, speciaalbier pakket en bierpakket cadeau. Zo is er voor ieder wat wils. 

Vaderdag

Eén van de populairste Vaderdag cadeaus is een bierpakket. Daar hebben we er bij Biervaneigenbodem genoeg van! Met keuze uit ruim 100 soorten bierpakketten! Bij Biervaneigenbodem koop je dus jouw ideale unieke Vaderdag bierpakket

verjaardagsbiergrappige namen bierpakket

 Afbeelding 1 (links): verjaardagsbier van Hert bier

Afbeelding 2 (rechts): het grappige namen bierpakket

Beste verkochte bierpakketten

Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Dokkum
Product bekijken
Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Arnhem
Product bekijken
Koersprêt Giftset 6-Pack - Koersprêt Bier Koersprêt Giftset 6-Pack - Koersprêt Bier Grootebroek
Product bekijken
Klinker Bier Tas (8 bieren) - Brouwerij Klinker Klinker Bier Tas (8 bieren) - Brouwerij Klinker Maastricht
Product bekijken

Of ontdek onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd