Kerstpakketten bij Biervaneigenbodem

Kerstpakketten bij Biervaneigenbodem

Wilt u dit jaar extra punten scoren bij uw medewerkers met een origineel kerstpakket?


Biervaneigenbodem stelt luxe bierpakketten samen, die zeer geschikt zijn als relatiegeschenk of als kerstpakket. De pakketten bevatten een proeverij van diverse soorten lokaal gebrouwen speciaalbier met daarbij een uitgebreide toelichting van het bier en de brouwerij in een boekje. Hierbij kunnen wij diverse toevoegingen leveren om er een waar borrelpakket van te maken, zoals: een Rotterdamsche oude kaas met mosterd-dille dip, kaasbollen, gedroogde kruidenworst of een bierglas bedrukt met uw bedrijfslogo. Voeg hiernaast gratis een persoonlijk bericht toe op een grote sticker in de doos!

 

 

Offerte aanvragen

 

Neem ook contact met ons op via info@biervaneigenbodem.nl of 0615520413 en wij denken graag met u mee! We voorzien u met plezier van een vrijblijvende offerte op maat. Zie hieronder een greep uit ons assortiment. 

 

Vulcaan hoogtij

Foto: (v.l.n.r.) Zuid-Holland 12 cadeaupakket, Nederland streek 9 cadeaupakket met borrel toevoegingen, Karton bierpakket 6 streekbieren (allen met opener en bierboekje), Grote fles Champagnebier 75cL