Zakelijke kerstpakketten - Biervaneigenbodem

Bij veel bedrijven is het gebruikelijk dat de werkgever aan het eind van het jaar een kerstpakket cadeau geeft aan de werknemers, als dank voor hun inzet. Met een leuk kerstpakket kun je jouw werknemers motiveren. Het leukste is natuurlijk om iets fysiek te kunnen geven waar ze wat aan hebben. Iets om van te kunnen genieten is vaak leuker dan een tegoedbon. Wat is er dan leuker dan een kerstpakket met verschillende lokale speciaalbieren uit de omgeving? In combinatie met verschillende borrel toevoegingen in een veilingkistje maakt dit tot een uitgebreid en uniek kerstpakket.

Kerstpakket met bier

Bij Biervaneigenbodem maken we deze kerstpakketten op maat naar uw wensen. Wij staan er voor dat speciaalbier drinken een beleving moet zijn. "Bier is beleving" is ons motto! Daarom verzamelen wij lokale speciaalbieren die met passie worden gebrouwen. Deze passie en bierliefde willen wij zo goed mogelijk over laten komen op iedereen die het drinkt. Daarom voegen wij bij al onze bierpakketten uitgebreide informatie en specificaties toe. Hier lees je over de bieren en de brouwerijen. Zo geef je met een kerstpakket van Biervaneigenbodem niet alleen een pakket met bier maar een ware ontdekkingsreis langs verschillende lokale brouwerijen cadeau. 

borrel bierpakket speciaalbier  proeverij bierpakket  borrel toevoegingen bierpakket

Borrel toevoegingen

Het is leuk om een kerstpakket uit te breiden met wat borrel toevoegingen. Bovendien is het tijdens het proeven van speciaalbieren ook erg lekker om wat gepaste lekkernijen te nuttigen. We hebben standaard keuze uit bijvoorbeeld een schuitje oude kaas met mosterd dille dip, kaasbollen, notenmix of bierworst in verschillende smaken. Ook kunnen we naar wens andere lekkernijen toevoegen, denk bijvoorbeeld aan tapas producten of een lokale lekkernij. 

Bierglazen bedrukken

Speciaalbier hoor je te drinken uit een bijpassend bierglas. Wij hebben dan ook een ruim aanbod aan bierglazen. Het is ook een leuke optie om uw bierglazen te personaliseren door ze te bedrukken met uw eigen logo! Bekijk welke bierglazen wij kunnen leveren.

Persoonlijk kerstpakket

Er zijn verschillende manieren om een kerstpakket persoonlijk te maken. Zo kunt u een bericht toevoegen op een sticker of op een kaart. Een andere leuke mogelijkheid is een bierglas met uw bedrijfslogo! Verder hebben we ook de optie op alcoholvrije en glutenvrije kerstpakketten.

Levering

We kunnen de kerstpakketten allemaal in één geheel leveren naar uw bedrijfsadres via een DHL palletzending of als het in de buurt is leveren we zelf af. Een andere optie is om de kerstpakketten naar verschillende huisadressen te verzenden. De levertermijn is afhankelijk van het aantal kerstpakketten, maar we zijn bij Biervaneigenbodem erg snel als het nodig is!

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte bierpakket aan. We kunnen altijd iets gepast maken en denken graag mee! Alles is mogelijk bij Biervaneigenbodem. Bekijk alle mogelijkheden om een bierpakket zakelijk bestellen.

bier is beleving biervaneigenbodem

Beste verkochte bierpakketten

Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Cadeauverpakking 6 bieren (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Dokkum
Product bekijken
Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Arnhem
Product bekijken
Koersprêt Giftset 6-Pack - Koersprêt Bier Koersprêt Giftset 6-Pack - Koersprêt Bier Grootebroek
Product bekijken
Klinker Bier Tas (8 bieren) - Brouwerij Klinker Klinker Bier Tas (8 bieren) - Brouwerij Klinker Maastricht
Product bekijken

Of ontdek onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd