Origineel bier cadeau | #1 in Bierpakketten | Biervaneigenbodem

Originele bier cadeaus voor de echte bierliefhebber

Biervaneigenbodem is hét platform voor het vinden van originele bier cadeaus voor de echte bierliefhebber. Ons aanbod voor een cadeau voor bierliefhebber gaat vele malen verder dan het assortiment van de supermarkt of slijterij. Dit heeft alles te maken met onze manier van werken. Wij zijn namelijk niet zomaar een bier webshop maar een platform waar microbrouwerijen zich bij aangesloten hebben. We leveren heel veel verschillende soorten speciaalbier; van bekende brouwerijen en van onbekende microbrouwerijen. Bekijk de bierpakketten en speciaal bier pakketten voor een kant-en-klaar cadeau voor een echte bierliefhebber!

Bijzondere microbrouwerijen met een eigen verhaal

Biervaneigenbodem is opgericht door twee broers uit Vlaardingen, genaamd Wouter en Marnix. Met een passie voor bier en lokaal ondernemerschap sluiten zij continu nieuwe microbrouwerijen aan op het platform. Een mooi voorbeeld is Brouwerij Bluswater uit Almere, een bierbrouwerij van drie brandweermannen. Ook deze kun je als cadeau voor bierliefhebber bestellen. Dit is slechts één voorbeeld; bekijk het gehele assortiment om een goed beeld te krijgen van alle bieren die wij aanbieden. Wij hebben ongetwijfeld een origineel cadeau voor bierliefhebbers!

Tips voor originele bier cadeaus voor de echte bierliefhebber

Als specialist in speciaalbier hebben we al veel mensen geholpen bij het vinden van een lekker bierpakket of andere originele bier cadeaus. Er is een aantal tips dat we altijd geven en daarom graag hier delen. We hopen dat dit helpt in jouw zoektocht naar een origineel bier cadeau.

Streekbier pakket

Het leuke aan microbrouwerijen is dat ze zomaar uit jouw regio kunnen komen. Het streekbier is soms gebrouwen met graan en hop dat direct uit de regio komt en het feit dat het bier door lokale bierliefhebbers gemaakt is, is reuze leuk. Als je een cadeau voor bierliefhebbers zoekt, is een biertje uit diens streek cadeau doen zeker leuk. Bijvoorbeeld als cadeau voor een housewarming is een biertje uit de nieuwe omgeving echt een top verrassing! Niet alle brouwerijen hebben brouwerij pakketten. Daarom kun je bij ons ook zelf een bierpakket samenstellen. Je kunt de provincie selecteren om het aanbod uit een bepaalde omgeving te zien. Een aanrader voor iemand die in Enschede woont is bijvoorbeeld een brouwerij pakket van Rondje Eanske. Heb je hulp nodig bij het vinden van een cadeau voor bierliefhebbers? Neem dan gerust contact op.

originele bier cadeaus

Een compleet bier- en borrelpakket met lokale bieren en hapjes

Een grappig bierpakket

Bier heeft van oudsher altijd iets grappigs gehad. Zeker de namen en etiketten zijn vaak ongelofelijk humoristisch. Bij originele bier cadeaus kopen, is het leuk als er sprake is van humor. Dit maakt het bier cadeau grappig of heel toepasselijk. Om een voorbeeld te noemen: een grappig bierpakket is te maken met bier van Brouwerij Goedmaker. Het ‘Goed excuus’ bier is het ideale cadeau voor een bierliefhebber waar je iets goed mee te maken hebt! Om nog een paar namen te noemen en je op ideeën voor grappige drank cadeaus te brengen:

Neem de tijd voor het vinden van originele bier cadeaus

Een andere tip die we geven, is om de tijd te nemen voor het ontdekken van ons assortiment. We hebben zoveel lekkere, grappige en vooral bijzondere biertjes in ons assortiment. Of je nu zelf wel of niet van bier houdt, ons bier is uitermate geschikt als cadeau voor bierliefhebbers. Wij hebben zelf al bieren van bepaalde streken, soorten of met grappige namen in pakketten samengevoegd. Je mag ook gerust contact met ons opnemen of ons de opdracht geven een speciaalbier pakket op maat te maken. We helpen je graag bij het maken van een origineel bier cadeau op maat.

Gepersonaliseerd bier cadeau

Dat we originele bier cadeaus écht origineel willen maken, blijkt uit de service om een gepersonaliseerd bericht aan een bierpakket toe te voegen. Het is daarom ook mogelijk om het bierpakket direct van ons naar de ontvanger te sturen. Alle bierpakketten worden bovendien gratis verzonden. Wij zorgen ervoor dat de levering zo snel mogelijk plaatsvindt. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan is levering de volgende dag al. Voor brouwerij pakketten kan de levertijd anders zijn. Ook kun je een datum opgeven zodat wij je bestelling op die dag leveren. Houd er rekening mee dat wij niet op zondag of maandag kunnen leveren. Ook op feestdagen kan er niet geleverd worden.

cadeau voor bierliefhebber

Het ruimste assortiment aan bierpakketten van Nederland

Een volledig bierpakket cadeau

Waar denk je nog meer aan als je aan bier denkt? Wij bieden allerlei lekkere dingen aan voor bij de borrel. Ook dit is fijn als je een cadeau voor bierliefhebbers zoekt. Ook de snacks voor bij de borrel kopen we zoveel mogelijk in bij lokale ondernemers. Een schuitje Rotterdamse oude kaas of kaas van de Koperen Kat zijn echte aanraders! Bij het bierpakket kun je aanvinken wat je wilt. Ook kun je bier accessoires cadeau doen. De luxe bier cadeaupakketten komen in een mooie houten kist. Zoals je zult zien, hangt er ook een originele Biervaneigenbodem bieropener aan. Deze opener is ook los te bestellen, evenals mooie bierglazen. Zo maak je je originele bier cadeaus helemaal compleet.

 

Biervaneigenbodem: originele bier cadeaus voor de echte bierliefhebber

Met een cadeau voor bierliefhebbers kopen bij Biervaneigenbodem maak je niet alleen de ontvanger blij. Ook de brouwerijen hebben er veel aan als je voor hen kiest. Voor een microbrouwerij is het natuurlijk belangrijk om bekendheid te krijgen en inkomsten te genereren. Zo kunnen ze het volgende seizoen weer nieuw bier brouwen. Wij van Biervaneigenbodem zijn trots op onze rol hierin. We zijn over de jaren uitgegroeid tot een verbindend platform dat microbrouwerijen samenbrengt en hun prachtige producten aan bierliefhebbers mag leveren.

Altijd een goede reden om originele bier cadeaus te schenken

Is er iemand jarig of is er een jubileum te vieren? Wil je iemand welkom heten in een nieuwe woonplaats? Of heb je iets gedaan wat je wil goedmaken of waarvoor je je excuses moet aanbieden? Er zijn altijd wel passende en originele bier cadeaus die precies de juiste boodschap overbrengen. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen dat het cadeau voor bierliefhebbers in de smaak valt!

origineel bier cadeau

Voeg gratis een persoonlijke boodschap toe en kies een bezorgdatum

Beste verkochte bierpakketten

Cadeauverpakking 4 bieren + glas (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Cadeauverpakking 4 bieren + glas (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Dokkum
Product bekijken
Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Arnhem
Product bekijken
Complete proeverij (11 bieren + glas) - Brouwerij De Toekomst Complete proeverij (11 bieren + glas) - Brouwerij De Toekomst Fijnaart
Product bekijken
6-Pack Waterland Bierpakket - Waterland Brewery 6-Pack Waterland Bierpakket - Waterland Brewery Monnickendam
Product bekijken

Of ontdek onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd