Cadeaubon speciaalbier - Biervaneigenbodem

Cadeaubon speciaalbier - Biervaneigenbodem

Cadeaubon speciaalbier

Je kent het wel. Je hebt een cadeautje voor iemand nodig, maar je weet niet wat je nu weer moet halen. Je wilt dat de ontvanger het leuk vind, dat het niet standaard is en dat het binnen je budget past. Dit kan het erg lastig maken. In dit geval is het ideaal om een cadeaubon te geven! Op deze manier kan de ontvanger zelf zijn cadeau uitkiezen en vind hij/zij het dus sowieso leuk. Met een cadeaubon van Biervaneigenbodem geef je zeker geen standaard cadeaubon. De ontvanger kan namelijk online gaan winkelen op de leukste bierwebwinkel van Nederland. Met keuze uit meer dan 100 bierpakketten met speciaalbieren uit alle Nederlandse streken en ruim 200 soorten speciaalbier zelf samen te stellen. En vergeet niet om wat lekkere borrelhapjes toe te voegen! Wie stuur jij op ontdekkingsreis om lokale Nederlandse speciaalbieren te ontdekken?

Ga naar cadeaubon

Digitale cadeaukaart

De cadeaukaart van Biervaneigenbodem is digitaal. Op deze manier hoef je dus niet meer te haasten om een cadeautje te kopen, je ontvangt het gewoon binnen enkele minuten in je mailbox. Om het te geven kun je deze waardebon met een unieke code vervolgens afdrukken, de code op een kaart schrijven of digitaal doorsturen naar de ontvanger.

Cadeaubon speciaalbier

Met deze cadeaubon kan de ontvanger dus zijn kennis en ervaring op het gebied van speciaalbier uitbreiden. Bij Biervaneigenbodem focussen we op bier van eigen bodem, oftewel Nederlands bier. En het liefst lekker lokaal! Er is in Nederland namelijk ontzettend veel te ontdekken op het gebied van speciaalbier. Ook voor de ervaren speciaalbier drinker hebben we nog genoeg soorten om te ontdekken.

Waarom cadeaubon van Biervaneigenbodem?

Ons assortiment is anders dan anderen. Wij zijn volledig gefocust op speciaalbieren uit heel Nederland, en voornamelijk van lokale brouwerijen. Uit alle provincies hebben wij meerdere biermerken waar je nog nooit van hebt gehoord. Met een cadeaubon van Biervaneigenbodem laat je de ontvanger zelf naar zijn/haar eigen smaak kiezen wat hij/zij lekker vindt of juist benieuwd naar is. De ontvanger kan zelf een bierpakket samenstellen met verschillende biersoorten van verschillende brouwerijen bij de collectie zelf samenstellen. Of kies uit een van onze bierpakketten collecties: cadeaupakkettenproefpakketten en brouwerijpakketten. Het grootste aanbod vind je bij de brouwerijpakketten. Dit betreft bierpakketten met bieren van een specifieke brouwerij, in hun eigen unieke (cadeau)verpakking. En vergeet niet om wat voor bij de borrel toe te voegen zoals: een schuitje oude kaas met mosterd dille, een rozemarijn bierworst of bijvoorbeeld een breughel bierglas.

Bierpakket arnhem tilburg bierpakket kald kletske pakket met glas

Waarde van de cadeaubon

Deze waardecheque is verkrijgbaar vanaf €15,- tot €150,-. 

Cadeaubon inwisselen

Bij Biervaneigenbodem is het zeer eenvoudig om een cadeaubon in te wisselen. Bij het afrekenproces kun je de unieke code in de balk waar "cadeaubon of kortingscode" staat invullen. Vervolgens wordt de waarde van de cadeau van het totale bedrag afgehaald. De ontvanger kan dus gratis winkelen voor het waarde bedrag van de waardebon.

Geldigheid cadeaubon

De Biervaneigenbodem cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf het moment van aankoop. De cadeaubon is uitsluitend inwisselbaar op Biervaneigenbodem.nl

 

Beste verkochte bierpakketten

Cadeauverpakking 4 bieren + glas (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Cadeauverpakking 4 bieren + glas (Kald Kletske) - Brouwerij Dockum Dokkum
Product bekijken
Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Cadeaubox 6 snorren + opener - Brouwerij De Snor Arnhem
Product bekijken
Complete proeverij (11 bieren + glas) - Brouwerij De Toekomst Complete proeverij (11 bieren + glas) - Brouwerij De Toekomst Fijnaart
Product bekijken
6-Pack Waterland Bierpakket - Waterland Brewery 6-Pack Waterland Bierpakket - Waterland Brewery Monnickendam
Product bekijken

Of ontdek onze andere producten:

Bierpakketten Cadeaubon Bier

Brouwerij voucher Bier brouwpakket Bierabonnement

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd